jossanreser.blogg.se

Sista natten i Miami, imon går resan vidare! :D

Kategori:

Hejsan! Det är fortfarande svårt att fatta att vi verkligen är i Miami. Miami liksom! Det känns faktiskt inte så speciellt.
Idag har det varit molnigt i stort sätt hela dagen så det är tur vi inte planerade att ligga på stranden. Vi har ju hur lång tid som helst på oss att bli bruna nu så därför tänkte vi ta vara på sista dagen i Miami och kika runt i staden. Det fick ju sådär. Det började med att vi på förmiddagen planerade vart nästa resa bär av (återkommer om det!). Där efter tog vi en timmes bussresa till Aventura shopping mall där vi spenderade liite längre tid än planerat... Tänk er själva 2 tjejer på ett stort shoppingcenter! Haha. Är man i USA är ju Victoria's Secret bara ett måste!! Och ännu mer måste att köpa underkläder därifrån! Vi köpte även lite andra kläder och Emelie köpte faktiskt en iPad också! Så nu kan vi kolla på filmer när vi reser, hihi ;) Var inte hemma med bussen förrän kl.21 så där gick vår sista dag i Miami...!

Imorgon åker vi vidare (efter 3 nätter här) till BAHAMAS! :D Vi bokade en båtresa härifrån till Freeport och den ska bara ta 4 timmar så det är gött! Däremot hämtas vi upp här på hostelet vid kl.5.30! Mindre än 4h tills alarmet ringer och här är vi i full sjå med att packa ;) haha vi är hopplösa!

Förresten, för er som inte vet så är det 6h tillbaka här! ;)

Nu ska vi fortsätta med packningen innan vi ska sova! Emelie har en hel väska att ta tag i ;) haha! Ha det så bra så hörs vi!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: