jossanreser.blogg.se

Tillbaka i Miami!

Kategori:

Hej! Nu har vi precis kommit fram till Miami efter fantastiska dagar på Bahamas! :) Det har nästan varit för lugnt där så det var tur vi bara var där i 5 dagar! Men det var lätt värt vartenda krona!

Båtresan gick över förväntat! Vi träffade ett äldre kanadensiskt par igår som gärna ville visa oss deras lägenhet de hyrde där och deras fina utsikt, så vi tänkte sure, why not. Så tog de kort på oss för att visa sina barn och barnbarn och bytte email så vi kunde höra av oss om vi ville bo gratis någon gång i Kanada ;) sen fick vi åksjuktabletter (mot båtresan idag) och kex som färdkost ;) haha så söta! Så vi har inte mått det minsta dåligt idag faktiskt! Kunde kanske bero på att det inte blåste lika mycket heller ;) vi lyckades sova större delen av resan, det var väl pillrets verkan på oss!

Nu stannar vi en natt här i Miami sen imon går resan vidare mot västligare breddgrader, närmare bestämt Honduras :D vi ska till en ö som heter Roatan och stannar där drygt en vecka :) det ska bli riktigt gött!! Resan dit tar sammanlagt 20 timmar så det betyder att vi måste övernatta på en flygplats i Honduras imorgon. Det går säkert bra!

Det funkade att lägga ut lite bilder med, även om det tar 20min varje gång.. Bättre än inget iaf!

Nu ska vi sova här så vi orkar med den långa resan ;) Hoppas ni har det bra!

Take care! Josefine

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Kul att läsa om din resa, hoppas att ni är framme på Honduras och att allt är bra. Här hemma lunkar det på. Idag snöar det igen :) Kram från Målatorparna

    2013-02-08 | 11:04:44
  • Jossan säger:

    Vad roligt att ni följer mig här! Allt är kanon, kan inte ha det bättre än vi har det :) Hälsa hela familjen! Kramar

    2013-02-26 | 18:54:14

Kommentera inlägget här: