jossanreser.blogg.se

Bocas del Toro-Puerto Viejo-Manuel Antonio-Monteverde

Kategori:

Hej på er! :) Nu är det massa som hänt sen jag skrev sist! Tiden går ju så evigt fort, kanske att den till och med går fortare här borta?!

Om jag drar allt lite kort nu då! Vi var på Bocas i Panama i 4 dagar innan vi åkte tillbaka till Puerto Viejo och Rocking J's igen (det bästa hostelet på denna resa! Åker ni dit är det ett måste!) Firade min födelsedag där med zipline, Tarzan-swing, guidad tur i djungeln, mysig restaurangmiddag och fest såklart, riktigt lyckad fölsedag! (Tredje året i rad jag inte firar i Sverige!)

Efter två nätter där åkte vi tillbaka till västkusten och till Manuel Antonio för 6 dagar där. Hade det hur bra som helst! Träffade massa härliga människor vi hängde med, varit i nationalparken, sett apor, solat och badat :)

Idag åkte vi vidare till Monteverde som ligger inne i landet, norr om huvudstaden. Vädret här är helt annorlunda jämfört med varma och soliga Manuel Antonio! Småregn och blåst näst intill storm gör att vi typ fryser ihjäl här! Vi fick ta på oss de varmaste kläderna vi hade när vi skulle gå till affären! Usch och fy ;)

Imorgon ska vi upp tidigt och äta gratis frukost innan vi ska gå på massa hängbroar i regnskogen! :) Ha det så bra vart ni än befinner er i världen! :)

Take care! Josefine

Kommentarer


Kommentera inlägget här: