jossanreser.blogg.se

Santa Teresa-San José-Puerto Viejo-Bocas del Toro!

Kategori:

Hejsan! Efter en sista kväll i Santa Teresa med killarna åkte vi i fredags vidare för en övernattning i huvudstaden, innan vi i lördags tog bussen till Puerto Viejo på Costa Ricas östkust. Träffade 3 tyskar på bussen som hängde med oss till det häftigaste hostel jag någonsin varit på, Rocking J's! Emelie & jag delade ett tält uppe på en loge tillsammans med 50 andra tält, hur mysigt som helst! (Det fanns både en madrass och kuddar i).

I söndags hyrde vi cyklar och gav oss iväg på en lång cykeltur med tyskarna. Längs vägen såg vi vilda apor, sengångare och 2 tvättbjörnar! :) Stannade vid olika stränder längs vägen och gick i en nationalpark.

Igår åkte vi över till Panama och Bocas del Toro, där vi befinner oss nu! Tyskarna är också här och en kanadensare som vi plockat på oss, haha ;) kollade runt här igår, lagade käk och tog ett par öl på verandan på kvällen. Det är många trevliga människor här!

Idag har vi inte riktigt bestämt oss vad vi ska göra, antingen ska vi åka båttaxi till någon fin strand eller ska vi kolla upp dykning här :)

Ha det så bra så hörs vi :)

Take care! Josefine

Kommentarer

  • GoZlatan! säger:

    Hej på er! :) Allt låter precis lika fantastiskt som vanligt! Ha det gott, xoxo

    2013-02-26 | 16:58:12
  • Anonym säger:

    Jaa det är hur bra som helst! Tänk att vi ligger här i en hängmatta nu med närmare 30 grader, på andra sidan jorden, medan ni är hemma i kylan. Och tänk att vi vatt iväg 4 veckor nu, det är inte klokt! Hoppas allt är bra med dig Louise! :) xoxo

    2013-02-26 | 18:36:02

Kommentera inlägget här: